4 gode grunner til å abonnere på Leske

Vurderer du å abonnere på Leske? Det er du ikke alene om! Siden oppstart for et drøyt år siden har vi sendt ut tusenvis av esker fra vårt lager, og våre kundeundersøkelser viser at ca. 90% av kundene våre gjerne vil anbefale Leske videre til venner. Basert på de samme undersøkelsene har vi oppsummert de 4 beste grunnene, i følge våre kunder, her:

bilde av flasker

1. Drikke fra verdens beste produsenter👏 

Alle drikker vi tar inn, går gjennom en nøye smakstest hos oss. Vår hovedoppgave er å gi deg som kunde det absolutt beste innen alkoholfri drikke vi finner i både inn- og utland.

Vi er interessert i ingefærøl, limonader av ulike slag, diverse spenstig fruktjuice med og uten kullsyre, alkoholfri øl, matcha, kombucha, og mye mer! Noen av våre favorittprodusenter: Luscombe, Organico, Belvoir, Cawston, Balholm og Fentimans.

bilde av dame som ser på innholdet i en eske med leske

2. Ny overraskelse, hver måned🙌

Ingen esker er like. Vi varierer innholdet fra måned til måned for å bevise at det finnes mye mer digg drikke der ute enn hva man skulle tro, og dessuten er det viktig for oss å tilpasse oss sesong. Er det sommer har vi drikke som passer til grilling og sene sommerkvelder, og i desember har vi selvfølgelig drikke som passer godt til tradisjonell julemat og kos.

Og ja... det ér gøy å åpne en pakke når man ikke vet hva innholdet er. Våre esker er stilfult pakket inn med god beskyttelse, silkepapir og en praktisk brosjyre som forteller deg hva du har fått. I brosjyren finner du fiffige tekster om hvert produkt, hva det er laget av og hva slags mat det eventuelt passer til. I tillegg har hver brosjyre en mocktail-oppskrift. 

bilde av alexander og christian fra Leske

3. Rå kundeservice og full kontroll👩‍💻

Vi er alltid tilgjengelig for våre kunder. Både før du foretar et kjøp, underveis som kunde, og dersom du ønsker å avslutte. Vi er ingenting uten kundene våre, og du fortjener vår oppmerksomhet uansett hva det gjelder. Vi er tilgjengelig stort sett hele tiden, på e-post, Facebook, Instagram, telefon, røyksignal og brevduer. 

I tillegg har du en brukervennlig 'Min konto'-side hvor du enkelt kan administrere ditt abonnement. Hoppe over en eske? Kanskje ha en eske ekstra? Sette abonnementet på pause? Kanskje du har flyttet og må oppdatere adresse? Null stress, dette kan du lett ordne selv. Eventuelt er det bare å ta kontakt, så fikser vi. 

bilde av mann som holder en eske med leske

4. Velg hvordan du vil få det levert🚚

Vil du ha esken hjem på døra? Da er det bare å huke av for at du ønsker hjemlevering. Synes du det er stress å forholde deg til dette? Ikke noe problem, da kan du huke av for utlevering i nærmeste butikk. No huzzle and buzzle. Hvis du bor i nærheten av Ski kan du selvfølgelig komme innom vår samarbeidspartner på pakking, Empo, og hente esken selv der. 

eske med leske

Klar for å bli overrasket?

Bestill din første eske her.

Ikke overbevist? Se hva kundene våre sier