Alkoholfri drikke til høstmaten

Høstsesongen er godt igang, og med den kommer som alltid de deilige, lune og lange middagene. Gjerne gryter og andre varme retter. Kanskje helst lam, hvis du spiser kjøtt, eller kanskje sopp, røtter eller nøttestek hvis du er vegetarianer. Uansett: God mat skal altså på bordet, men hva skal du ha i glasset? Her er våre anbefalinger:

Luscombe Blueberry Crush

Luscombe presenterer her et dypt blått brygg, stappet med blåbær og tranebærjuice, slik at du får en solid dose antioksidanter i hver eneste slurk. I tillegg kjenner du et deilig drypp av agavesirup som gjør den akkurat passe søt, og ikke minst et etterhvert gjenkjennelig hint av Damascene-rosevann som er veldig karakteristisk får Luscombe. Dette er faktisk det eneste som er tilsatt for sødme, og det gjør drikken nær sagt perfekt. Den er lett glitrende, noe som gjør den til en veldig forfriskende. En flott drikke til all slags høstmat. Eller bare ren kos.

Organico Blueberry Sparkle

Blueberry sparkle er en av våre bestselgere. Dette er en elegant presentert og velsmakende naturlig drikke. Blueberry Sparkle er produsert med epler hentet fra fantastiske frukthager like sør for Bretagne. Deretter tilsatt kullsyre og blåbær-ekstrakt fra lokale samarbeidspartnere. Denne nyter du til en god middag, i et glass med stett, så klart. Kanskje du drar frem denne til en ekstra fin anledning?

Keifu drue og kirsebær 

Ørbæk bryggeri er et lite økologisk bryggeri som produserer en rekke produkter med og uten alkohol. De legger vekt på å produsere naturlige produkter av høyeste kvalitet. Det vil si at produktene ikke er tilsatt konserveringsmidler, kunstige fargestoffer og aromaer. Keifu er laget for å være et musserende alternativ til vin, basert på ca. 80% druesaft. Denne varianten med kirsebær treffer smaksløkene våre skikkelig godt med sin kraftige og runde fruktsmak. Nydelig til lam!

Ask Kombucha WannaBe

En behagelig lukt og smak av blomster, grønn te, humle og honning. En svært god tørstedrikk, søt, syrlig og oppstemt. Her har du altså en magisk kombinasjon av smaker, basert på fermentert te. Bra for smaksløker, kropp og sjel! Serveres nedkjølt, helst i et vinglass. 

Cawston Cloudy Apple

En utrolig deilig - ikke fra konsentrat - eplejuice med kullsyre laget på kunstnerisk vis ved å blande de aller beste eplene for en perfekt balansert juice. Eple og høstmat går hånd i hånd, og denne gjør det hele til en stor fornøyelse. Server den kald, veldig gjerne i et glass med stett. 

Hveteøl og IPA

Hveteøl og IPA passer generelt godt til typisk høstmat. For deg som er glad i en duggfrisk alkoholfri øl, har vi en oversikt over hva vi har på lager her.