Hurra - vi har fått en ny medeier og kollega!

Tiden går fort når man har det gøy - Leske er faktisk straks ett år gammelt - og vi har nådd mange gledelige milepæler på veien hittil, men dette må sies å være den største. Vi har altså gått fra å være to, til tre. Velkommen, Håkon!

Vi har opplevd en jevn vekst siden start, og for å møte etterspørsel, realisere spennende planer og generelt ta Leske til et nytt nivå, passer det utmerket godt at vi får den svært dyktige, interesserte og nysgjerrige Håkon Kjeldsen med på laget vårt. Han blir medeier, og skal jobbe med forretningsutvikling, salg, kundeservice og potet, som oss to andre. I tillegg får Håkon hovedansvar for kafeer, restauranter og utesteder, som er et område vi satser på fremover, ved siden av smaksesker og nettbutikk. 

Så, la oss bli litt bedre kjent med Håkon!

Noen lurer sikkert på hva drev du med før Leske?

- Jeg har helt siden jeg ble "voksen" jobbet med varehandel. Fra studietiden med ansvaret for studentpuben, bak baren i diverse steder opp gjennom årenes løp og alltid med en dyp interesse for faget. Jeg havnet i Galleberg (som solgte verdens beste godteri) litt på slump etter å ha fullført studiene, og hadde kundeansvaret for blant annet Coop. Fra å pushe godteri tok jeg turen innom Sunkost og jobbet med kosttilskudd og økologiske matvarer, før jeg hadde et lite år i et selskap som heter Reckitt Benckiser. 

Vi er utrolig glade for at du joiner oss! Hvorfor akkurat Leske?

- Leske står for et bunnsolid konsept ved å tilby digg drikke til kort og godt hele Norges befolkning. Dessuten har kjent Alexander i godt og vel femten år, og vet at både han og Christian er hel ved, kombinert med et brennende engasjement for det de driver med er jeg ydmyk og stolt over å ha fått muligheten til å bli med på reisen.

"Leske for meg skal bringe et fullgodt alternativ til alle som er ute etter digg drikke uten tømmermenn, enten du ønsker å være alkoholfri, er gravid, eller bare vil ha noe godt i glasset."

- Jeg har lenge hatt lyst til å gå min egen vei og skape min egen hverdag, og gjennom Leske og Jansen-gutta har brikkene falt på plass. Leske for meg skal bringe et fullgodt alternativ til alle som er ute etter digg drikke uten tømmermenn, enten du ønsker å være alkoholfri, er gravid, eller bare vil ha noe godt i glasset. Altfor lenge har dette segmentet vært fullstendig neglisjert, da spesielt i utelivsbransjen etter min mening, og det planlegger vi å nå å gjøre noe med!

Hva driver du med på fritiden a?

- På fritiden blir det mye pusling med nytt hus som krever sitt, jeg er også en ivrig hobby-gartner, så det blir å mye holde på med. Jeg er i tillegg en langt fra habil fotballspiller på et lag jeg var med på å starte for noen år siden, liker å tro at det jeg mangler i ferdigheter på banen (les: mye) tar jeg igjen i godt humør og susende tofotstaklinger!

Du har jo smakt deg gjennom sortimentet til Leske. Hva er favoritten akkurat nå? 

- Jeg er rett og slett en sucker for agurk og mint-komboen, ikke spør hva det er, men den bare sitter på rette plassen hver eneste gang. Derfor er det kult å se at begge variantene du finner i nettbutikken vår gjør det såpass bra. Passer utrolig bra om både til mat så vel som alene og skulle det bli tomt for den går jeg rett på alt det som måtte ha hylleblomst i seg! 

Noe du vil legge til på tampen? 

SKÅL!