Leske lanserer Sandows Cold Brew Coffee i Norge

Lidenskap for kaldbrygget kaffe

Sandows Cold Brew ble lansert i 2014 og er skapt av baristaene Luke og Hugh fra London. De har utviklet en sylskarp smakssans når det kommer til kaldbrygget kaffe etter mange års erfaring fra kafeer i London sentrum. Etter at kompisene ikke ble helt fornøyd med det de fant på markedet, valgte de å ta saken i egne hender og utvikle Englands aller første dedikerte cold brew-merke. 

Sandows henter kaffe fra Sør-Amerika og Mellom-Amerika. Selv forklarer de at de elsker kaffe fra denne regionen mener det er det beste utgangspunktet for cold brew.

I ekte lidenskapelig gründer-stil startet de i en kjeller nord i London, og spoler vi frem til i dag finnes Sandows i mange butikker, kafeer, restauranter og barer på kryss og tvers av hele Storbritannia. Du finner Sandows hos for eksempel Whole Foods, Harvey Nichols, Mr. Lyan, Soho House og Selfridges.

Leske er først ut med å ta Sandows til Skandinavia

Vi er alltid på jakt etter nye og spennende produsenter, og da det ble på tide å finne en produsent som produserer kaldbrygget kaffe, er vi veldig glade for at vi fant Sandows. For oss er det viktig at vi kan stole på lidenskapen hos produsentene vi jobber med. Sandows er en gjeng hardtarbeidende kaffe-elskere/nerds, som kun fokuserer på smak og kvalitet. 

Dessuten har de et sterkt fokus på direkte og transparent handel i hele verdikjeden, noe vi egentlig stiller som et krav. I tillegg brukes kun kaffe som gros i perfekt høyde, i den beste jorda, og plukkes kun til bestemte tider hvor de vet at kaffen er best. Også kjent som "speciality-grade". 

Vi er stolte av å kunne si at vi faktisk er de første som tar Sandows til Skandinavia.

Spennende og kreativt sortiment

Sandows sin cold brew-kaffe smaker ekstra “smooth” og har en rikelig mengde koffein fordi den kaldbrygges over natten. Utvalget inkluderer usøtet drikkeklare produkter, og en Espresso Martini mix i praktiske formater for bartendere og for de som ønsker å lage deilige kaffebaserte drinker hjemme. I tillegg har Sandows utviklet to brus-varianter med henholdsvis smak av citrus og krydder, som har et veldig lavt sukkerinnhold og ingen kunstige tilsetninger.

 

Dette er produktene:

Trykk på bildet for å lese mer om hvert enkelt produkt.

Noe til en hver anledning

Cold brew-flasken og boksene er perfekte til parken, stranda, kafeer, eller bare kjøleskapet hjemme. Er du i det mer kreative hjørnet kan du bruke espresso-mikserne til å lage digge cocktails.

Vi anbefaler å lage Seedlip sin egen oppskrift: 

Espresso MartiNO

Du trenger: 

  • 5 cl Seedlip Spice 94
  • 5 cl Sandows Espresso Mixer
  • 15 ml sukkerlake
  • 3 kaffebønner til garnityr

Metode: Shake & Double Strain

Kjøp Sandows her

Privat

Horeca og butikker: Ta kontakt på hei@leske.no for priser og betingelser