I år får du digge alkoholfrie drinker på Øyafestivalen

Rett etter vi startet Leske, begynte vi å flørte med tanken om at vi kanskje en dag kunne stå og servere digge alkoholfrie drinker på en av landets største musikkfestivaler. Da Øyafestivalen kontaktet oss i år, ble vi derfor veldig glade.

Noe for alle og enhver 

Det er vår misjon at det skal være flere bedre, mer rettferdige, spennende og voksne alternativer til alkohol tilgjengelig for det norske folk. Det er stadig flere som ønsker seg dette, både hjemme til en god middag eller i kveldssola, men også på festivaler og andre store arrangementer. Hvorfor skal det kun tilbys en kjedelig brus eller tam alkoholfri øl til de som ikke ønsker å drikke alkohol? 

Mocktails - premium alkoholfrie drinker

De fleste har et eller annet forhold til cocktails, eller drinker om du vil, mens begrepet mocktails kan høres mer ukjent ut. Ordet er satt sammen av cocktails og mock, det engelske ordet for etterligning, og er rett og slett ordet for alkoholfrie cocktails. Når det er sagt holder det ikke å bare fjerne alkoholen. En skikkelig alkoholfri drink skal bygges opp fra bunnen av med riktig sammensetning av smaker og nøye utvalgte ingredienser.

Leske stiller altså i år med egen mocktail-telt på Øyafestivalen. Det vil si at vi har et eget telt som vi står og mikser spennende alkoholfrie drinker i. Det kommer til å bli sykt gøy og vi gleder oss til å gjøre mange mennesker glade!

Dette serverer vi

Vi har disket sammen 5 oppskrifter. Fire av de er for voksne (og har derfor en voksen smak) og den siste er ment for barn. Her er hva Øyafestivalens deltakere kan velge mellom:

  • Hot Ginger Mojito - Sterk ingefærøl, lime og mynte. 
  • Passionate Ginger Mojito - Ingefærøl med pasjonsfrukt, lime og mynte
  • Strawberrilicious - Musserende jordbærjuice, agurk-tonic, fersk agurk, sitron og mynte
  • Eldersour - Siciliansk limonade, musserende hylleblomst-juice, hylleblomst-tonic og frisk basilikum.
  • Barnslig - Eplejuice med hylleblomst og kirsebær 

 

Vi gleder oss og håper på å se mange av våre kunder og samarbeidspartnere! Uansett om du skal være 100% alkoholfri under festivalen, tar en "kombo", eller bare vil ta en prat, ønsker vi deg i alle tilfeller hjertelig velkommen til vårt telt.

Med forfriskende hilsen, 

Team Leske