Verdens bredeste og mest prisvinnende serie av alkoholfrie spirits

Lyre's Spirit Co ble lansert i Storbritannia i 2019 og er en førsteklasses produsent av alkoholfrie “spirits”, og kan skryte av den største, mest varierte og mest prisvinnende produktporteføljen innen No&Low-markedet globalt. I porteføljen finner du alkoholfrie alternativer til gin, rom, vermut, whisky, italiensk bitter, italiensk aperitiff, kaffelikør, appelsinlikør og mer.

En hyllest til originalene

I over tre år har Lyre’s utviklet hvert enkelt produkt for å trofast gjenskape smaken av de originale brennevinene og likørene disse produktene hyller. I samarbeid med noen av verdens mest anerkjente sommelierer, og med over 6000 ingredienser til rådighet, kombinerer disse alkoholfrie drikkene naturlige essenser, ekstrakter og destillater for å matche aroma, smak og utseende. Dette er virkelig det fineste utvalget av alkoholfrie spirits verden noensinne har sett.

Møter forbrukernes ønsker

Med økt etterspørsel fra forbrukerne etter sunnere drikker med ingen eller mindre alkohol, har Lyres som mål å transformere måten verden sosialiserer på ved å tilby det mest omfattende utvalget av alkoholfrie brenneviner og likører. Uansett om du er hjemme eller i baren, avstår fra, kutter ned eller erstatter, er det i Lyre’s sin serie noe for alle, som gir folk friheten til å nyte drinkene, på sin måte.

Prisvinnende dråper

Lyre’s kommer alltid på topp og har vunnet mange internasjonale priser, inkludert i London International Spirits Competition og San Francisco World Spirits Competition i 2020. Faktisk etterlater Lyre ofte selv de alkoholholdige originalene langt bak. Nylig fikk Lyre’s hele 15 priser i en ekstremt høythengende konkurranse arrangert av The Drinks Business og The Spirit Business - magasinene, hvor alle produkter, med og uten alkohol, ble dømt i blindtesting. Lyre’s Amaretti fikk selveste Master-prisen.

Fem populære cocktails

Det finnes i utgangspunktet svært få begrensninger for hva du kan lage med denne serien av drikker. Når det er sagt er det fem cocktails som er veldig populære (i tilfeldig rekkefølge):

  1. Lyre's Amalfi Spritz
  2. Lyre's GT
  3. Lyre's Espresso Martini
  4. Lyre's Americano
  5. Lyre's Amaretti Sour

Se alle alkoholfrie cocktails her.

Bestill Lyre's 

Privat:

Klikk dine favoritter hjem fra nettbutikken vår her.

Horeca&retail:

Driver du et serveringssted eller en butikk, og ønsker å tilby disse nydelige produktene til dine kunder? Se mer her.