Ginger Tonic Fizzle



Ginger Tonic Fizzle er vår aller første selvkomponerte mocktail, og er med i smaksesken for oktober. En sprudlende og småhissig smak kombinert med søtt og surt gjør at vi faller pladask for denne. Vi anbefaler å bruke ingefærøl (Ginger Beer) fra Fentimans, Fever Tree eller Thomas Henry til denne oppskriften. 

Ingefærøl kan brukes til så mangt. Selv om vi ganske ofte drikker ingefærøl med isbiter, eller bare avkjølt, bruker vi den også ofte til mocktails. 

Dette trenger du:

  • En god neve knust is
  • Ca. 3 deler ingefærøl
  • Ca. 1 del tonic eller club soda (smak deg frem)
  • Frisk mynte, gjerne 4-5 blader
  • 1-2 båter lime - skvis oppi først
  • En halv pasjonsfrukt (eller en annen frisk frukt du liker. Kanskje mango eller bringebær?)

Slik gjør du:

  1. Finn et glass med fin størrelse på
  2. Bland mynteblader, limesaft og pasjonsfrukt (helst med muddler hvis du har)
  3. Hell i is
  4. Hell i ingefærøl
  5. Hell i tonic eller club soda
  6. Bland godt sammen (f.eks. med en cocktail-mikser, evt. sugerør eller skje)
  7. Len deg tilbake
  8. Nyt

Tips:

Tips: Dersom du har en søt tann kan du godt mose litt brunt sukker sammen med myntebladene før du har oppi is!