Leske.no

Dette var innholdet i august-esken

Dette var innholdet i august-esken

Sommer'n var på hell... Men dette var ikke siste kvelden med premium leske! Vi prøvde å forlenge sommerfølelsen litt med denne smaksesken. I tillegg så vi på dette innholdet som en skikkelig frisk og god start etter en ferien. 

1 x Luscombe Cranberry Crush 0,74 l

Tranebær er undervurdert. Særlig som ordentlig bærpress. Her har Luscombe laget en lett kullsyret blanding, med hint av både dama- scene roser og vanilje fra Madagascar. Her treffer de spikeren midt i pæra, og dette blir nok en perfekt vinerstatter i samlingen vår. Vi har testet denne til alt fra grillmat til italiensk - og er egentlig enige om at denne blir det mye av fremover. Nytes best avkjølt i et ordentlig glass, selvfølgelig.

Kjøp her

1 x Soda Vand Rabarbara 0,75 l

Soda Vand er vår danske favoritt-produsent av skikkelig lemonade. Rabarbara har vi virkelig fått øynene opp for etter at vi begynte å lete rundt etter kvalitetsleske, og dette er nok en glimrende økologisk variant fra danskene. Også en solid vinerstatter, men denne drikker vi også gjerne med is som en longdrink. Tips: Lime-bit! Denne vari- anten er svært frisk, lett kullsyrende og med en litt nostalgisk rabar- bara-smak. Rett og slett nydelig!

Kjøp her

1 x Hampstead Tea Raspberry 0,33 l

I ekte Hampstead-stil har de ikke gått på kompromiss med noe i fremstillingen av denne herlige is-teen. De bruker selvfølgelig ekte blader for deg smaken av et autentisk brygg. De er fairtrade, økol- ogiske, biodynamiske uten kunstige smaksstoffer og har dessuten lavt nivå av kalorier. Denne fruktig, so stikerte og rubinrøde isteen er fullpakket med antioksidanter, god smak og god stemning. Vi an- befaler å drikke denne fra et glass med isbiter.

Kjøp her

2 x Luscombe Passionate Ginger 0,34 l

Dette er en glimrende økologisk ingefærøl tilsatt litt pasjonsfrukt for ekstra friskhet. Denne varianten er en mildere versjon enn tradis- jonell ingefærøl, men det betyr ikke mindre smakfull. Luscombe er en kvalitetsprodusent vi etterhvert har lagt vår elsk på (som du sik- kert har lagt merke til), og de triller ut den ene godbiten etter den andre. Denne drikker vi til mat, fest og kos. Godt til alt!

Kjøp her

2 x Pop art arctic Blueberry 0,33 l

Vi har tidligere hatt en drikke fra denne fantastiske produsenten, og etter mye gode tilbakemeldinger kjører vi nå deres andre variant, som rett og slett er stappet med blåbær fra nord i Sverige! Pop Art Craft Soda er håndbrygget brus med meget høy kvalitet og vi hyller deres innsats for å lage skikkelig saker.

1 x Ten Acre Crisps Sweet Chili 40g

 

Denne chipsen er.. så.. god! I tillegg kan den nytes av de aller fleste, den er gluten- og melkefri, vegansk og har ingen kunstige tiletninger. Her balanseres søtt og sterkt på en meget smakfull måte og vi innrømmer at vi sliter med å stoppe å spise denne. Chipsen er håndlaget og kommer fra Manchester. Prøv den sammen med Passionate Ginger Beer!

Kjøp her


#eskemedleske

Se mer av innholdet i eskene våre og følg oss på Instagram

Bestill din første eske med leske her

Nyhetsbrev