Alkoholfri drikke til julebord

Skal du arrangere julebord? Da har du sikkert mange tanker om både mat og drikke, og ikke minst et ønske om at alle skal være enige til slutt om at det var en skikkelig hyggelig kveld. Kanskje du planlegger vegetariske alternativer til de som ikke vil ha kjøtt, men hva serverer du til de som ikke ønsker alkohol?

For de som av ulike årsaker ikke ønsker alkohol, kan det føles urettferdig å bli servert vann eller en kjedelig eplemost når alle andre får de fineste viner og musserende. Det kan fort oppstå en følelse av å ikke bli inkludert, eller at man sitter ved "barnebordet". Slik trenger det ikke være.

Leske spesialiserer seg på premium alkoholfri drikke, og veileder mer enn gjerne når det kommer til velkomstdrinker, food pairing til maten og alkoholfrie cocktails. Vi har mange prisvinnende drikkevarer som alle er unike på hver sin måte. Ingefærøl, musserende juice fra frukt og bær, limonader, destillert krydder- og urteblandinger, og mye mer. 

La oss planlegge sammen

Hva er det på programmet, og hva slags drikke passer når? Hva slags mat skal eventuelt serveres, og hvilke drikke passer til hovedretten? Hvor mye må man egentlig beregne til 50 personer? Vi hjelper deg svare på alle spørsmål du måtte ha, og setter sammen en skreddersydd pakke til ditt perfekte julebord.