Alkoholfri drikke til serveringssteder og butikker

 

Utvikling innen vitenskap, utdanning og teknologi har økt interessen for personlig helse. De stadig mer fremtredende budskapene om helsemessige konsekvenser av for eksempel sukker og alkohol har ført til en økning i ”No&Low”-kategorien; altså alkoholfri eller lav-alkoholholdige drikker. Vin-alternativer, alkoholfri øl, "mocktails" / alkoholfrie cocktails, kombucha og mer blir stadig mer populært. Større bevissthet har også ført til at forbrukere søker serveringssteder og butikker som kan utfylle deres livsstil og behov.

Det har derfor blitt en nødvendighet å tilby kunder et bredere spekter av sofistikerte alkoholfrie alternativer fra produsenter som tar forbrukeren på alvor, og målet vårt i LESKE er å være foran trenden og å hjelpe våre kunder med de beste, mest innovative og mestselgende drikkene i denne kategorien.

Det er god service

Å tilby reelle og voksne alternativer til kunder som vil ha alkoholfritt, er rett og slett å bry seg om gjestene sine. Det handler om inkludering og balanse på tvers av kundesegmenter.

Det er god business

Å imøtekomme etterspørselen med seriøse og spennende produkter tillater deg å tjene mer på et kundesegment som ellers kan representere lavere snittverdi enn de som drikker alkohol.

Det er spennende

Det skjer en revolusjon i teknikker og fremgangsmåter for å lage alkoholfrie alternativer. Fermentering, infusjon, destillering, uttrekk og mer. Skap kreative smaksopplevelser med solide, stabile og innovative produkter!

Merkevarer vi representerer i Norge

I jakten på produsenter har vi sett etter de med lidenskap, med fokus på spennende smakskombinasjoner, naturlige og rene råvarer uten overdrevet bruk av sukker, og med innovasjon og bærekraft i fokus. Produsentene vi representerer er både prisvinnende og ledende innen sin kategori. LESKE har eksklusiv distribusjon på følgende merkevarer i Norge:

Vin-alternativer:

  • Ambijus (utviklet av oss)
  • ALT. Drinks (utviklet av oss)

Sprit-alternativer:

  • ISH Spirits
  • Lyre's Spirit Co
  • Everleaf Drinks

Premium juice og iste:

  • Luscombe Drinks
  • Lemonaid&ChariTea

Distribusjon

Du finner alle våre drikker representert hos noen av våre utvalgte samarbeidspartnere, enten du holder til i Hammerfest eller Lindesnes så finner du oss. Vi distribuerer via ASKO Servering, Vinhuset, ServiceGrossistene, Nores og flere. Du kan også bestille direkte fra oss på ordre@leske.no

Spørsmål?

Vil du ha mer informasjon, vareprøver, avtale smaking eller lignende? Ta kontakt i skjemaet under, så hører du fra oss fortløpende. Alternativt kan du ta kontakt direkte om du heller ønsker det: 

Christian W. Jansen
Daglig leder
christian@leske.no
+ 47 469 63 486

Håkon Jagland Kjeldsen
Salg og logistikk
haakon@leske.no
+ 47 917 61 493