Dash Water

 

Dash Water er en spennende produsent som bruker såkalt "Wonky Fruits and vegetables" i produksjonen sin. På godt norsk oversetter vi det til "snål frukt", altså frukt og grønt som ikke møter de store kjedenes kriterier til utseende. Dash Water vet imidertid godt at det er det indre som teller, og lager deilige musserende og sunne drikker basert på råvarer som agurk, sitron, bringebær, solbær og fersken.

Et friskt perspektiv

Dash er i spissen for en ny bølge med sunne brus. De blander sine smakfulle vann med ekte, "snål" frukt. Det er bøyd, humpete, buet, rett og slett bare "feilformet" frukt som andre sier nei til. Dash ønsker å gjøre sitt for å kutte matsvinn, så ved å si ja til å produsere på ingredienser som andre sier nei til, lager de drinker som smaker deilig og samtidig bidrar til å øke bevisstheten rundt det store problemet med matsvinn. Til dags dato har de hjulpet til å redde over 547 000 kg frukt og grønnsaker fra å gå til spill.

Hvordan det lages

 Noen ganger er det enkle ofte det beste. I dette tilfellet kunne vi ikke vært mer enig. Dash består av friskt karbonert kildevann og mak fra ekte frukt og bær. That's it. Ingen sukker eller kunstige søtningsmider. Null kalorier.

Bestill

Privat

Horeca/retail: hei@leske.no