Premium alkoholfri drikke
til dine kunder

Vi vet at flere og flere leter etter gode alkoholfrie alternativer som kommer fra lidenskapelige produsenter, har spennende smaker, mindre sukker og som ikke minst utfordrer smakspaletten. Utvikling innen vitenskap, utdanning og teknologi har økt interessen for personlig helse. De stadig mer fremtredende budskapene om helsemessige konsekvenser av for eksempel sukker og alkoholforbruk har ført til en økning i ”No&Low”-kategorien. Større bevissthet rundt personlig helse har også ført til at forbrukere søker steder og butikker som kan utfylle deres livsstil og behov. Det har derfor blitt en nødvendighet å tilby kunder et bredere spekter av alkoholfrie alternativer.

Våre brands

Luscombe Drinks

Det er ingen kompromiss i Luscombe sitt håndverk: bare en lidenskapelig forpliktelse til å produsere de aller beste økologiske produktene. Les mer her.

Everleaf

Bittersøt lys aperitif laget av 18 ulike urter, røtter og destillater. Perfekt for en nydelig spritz og i cocktails. Les mer her.

Real

Real Kombucha er fermentering på sitt beste. Rike, tørre og sprudlende kombucha som serveres i over 60 Michelin-restauranter! Les mer her.

ISH Spirits

A truly free spirit! Se alle produktene fra ISH her

Gnista Spirits

En kraftfull, bitter, aromatisk og floral alkoholfri spirit med inspirasjon fra Skandinavisk natur kombinert med noe av det beste verden har å by på.

Lucky Saint

Et fremoverlent produkt brygget på over 400 års stolt tradisjon, Lucky Saint er et ufiltrert og fullverdig brygg, helt uten alkohol, men med komplekse smaker.

Organico

Økologisk og biodynamisk musserende epler med naturlig og ekte smak fra frisk frukt og bær. Uten tilsatt sukker og uten tilsatt vann. 

Dash Water

Herlige musserende drikker basert på vann og naturlig smak fra "snål" frukt og grønt som ellers ville blitt kastet. Les mer her.

Lemonaid&ChariTea

Råvarene som brukes er dyrket økologisk hos Fairtrade-plantasjer og via kooperativer har de utviklet langvarige og rettferdige relasjoner med dem. Les mer her.

Kommer snart!

Ambijus

Sofistikerte og spennende vinalternativer laget med nøye utvalgte ingredienser som urter, røtter, frukt og bær. 

Mer informasjon

Ønsker du en smakning?

Vi kommer gjerne på besøk med smaksprøver for å presentere produktene du er interessert i, samt bli bedre kjent. Vet du hva du skal ha? Send bestilling til hei@leske.no eller benytt skjemaet under.

De fleste av produktene vi har finnes hos:

Vinhuset

Gå til Vinhuset.no

Asko Servering

ServiceGrossistene

Gå til sg.no

Eureca

Gå til Eureca

Nores

Gå til nores.no

Kontakt oss