Premium alkoholfri drikke
til dine kunder

Dagens forbrukere stiller høyere krav enn før til hva som faktisk er god alkoholfri drikke, og ønsker seg bredde, variasjon, mindre sukker, ekte ingredienser og selvfølgelig spennende smaker. Trenden er tydelig og er spådd å vokse betraktelig de neste årene. Å tilby sofistikerte alkoholfrie drikker som tar kunder på alvor gir ikke bare en topp notch kundeopplevelse, men også flere slag på kassa. Med vårt brede sortiment er vi sikre på at vi har noe som passer deg og dine kunder, enten du driver en restaurant, en kafé, en butikk, en cocktail-bar eller lignende.

Vi har ingefærøl, alkoholfri øl, limonader, musserende fruktjuice, juice, tonics, alkoholfri sprit, alkoholfri aperitif, kombucha, siruper, musserende vann med spennende smaker og mer.

Våre leverandører

Luscombe Drinks

Det er ingen kompromiss i Luscombe sitt håndverk: bare en lidenskapelig forpliktelse til å produsere de aller beste økologiske produktene. Les mer her.

Everleaf

Bittersøt lys aperitif laget av 18 ulike urter, røtter og destillater. Perfekt for en nydelig spritz og i cocktails. Les mer her.

Real Kombucha

De beste alternativene vi har funnet til cider og musserende vin. Perfekt til mat og cocktails.

ISH Spirits

Nordens første alkoholfrie gin og rom fra Danmark har blitt en stor hit på kort tid. Einebær og korianderfrø, vanilje og muskat. Kjente smaker pluss et skikkelig punch!

Lucky Saint

Et fremoverlent produkt brygget på over 400 års stolt tradisjon, Lucky Saint er et ufiltrert og fullverdig brygg, helt uten alkohol, men med komplekse smaker.

Organico

Økologisk og biodynamisk musserende epler med naturlig og ekte smak fra frisk frukt og bær. Uten tilsatt sukker og uten tilsatt vann. 

Dash Water

Herlige musserende drikker basert på vann og naturlig smak fra "snål" frukt og grønt som ellers ville blitt kastet.

Lemonaid&ChariTea

Råvarene som brukes er dyrket økologisk hos Fairtrade-plantasjer og via kooperativer har de utviklet langvarige og rettferdige relasjoner med dem. Les mer her.

De fleste av produktene vi har finnes hos:

Vinhuset

Gå til Vinhuset.no

Eureca

Gå til Eureca.no

Ønsker du en smakning?

Vi kommer gjerne på besøk med smaksprøver for å presentere produktene du er interessert i, samt bli bedre kjent. Vet du hva du skal ha? Send bestilling til hei@leske.no eller benytt skjemaet under.