Fofriskende drikke til ditt serveringssted eller butikk

Alkoholfri drikke skal ikke være kjedelig! Derfor fører vi kun premium alkoholfri drikke som vi henter inn fra nøye utvalgte kvalitetsprodusenter. Enten du driver en restaurant, en kafé, en butikk eller en cocktail-bar, har vi noe i vårt sortiment som passer akkurat deg.

Vi har ingefærøl, alkoholfri øl, limonader, musserende fruktjuice, juice, tonics, alkoholfri sprit, alkoholfri aperitif, kombucha, siruper, musserende vann med spennende smaker og kaldbrygget kaffe.

Våre leverandører

Luscombe Drinks

Det er ingen kompromiss i Luscombe sitt håndverk: bare en lidenskapelig forpliktelse til å produsere de aller beste økologiske produktene. Les mer her.

Everleaf

Bittersøt lys aperitif laget av 18 ulike urter, røtter og destillater. Perfekt for spritz og i cocktails. Les mer her.

Real Kombucha

De beste alternativene vi har funnet til cider og musserende vin. Perfekt til mat og cocktails.

ISH Spirits

Nordens første alkoholfrie gin og rom fra Danmark har blitt en stor hit på kort tid. Einebær og korianderfrø, vanilje og muskat. Kjente smaker pluss et skikkelig punch!

Soda Libre

The Basil smaker godt av herlig basilikum og sitron, og er veldig god for seg selv, eller som et utgangspunkt for en fantastisk cocktail enten det er med eller uten alkohol. 

Lucky Saint

Et fremoverlent produkt brygget på over 400 års stolt tradisjon, Lucky Saint er et ufiltrert og fullverdig brygg, helt uten alkohol, men med komplekse smaker.

Cawston Press

Prisbelønte drikker som fremkaller en nostalgisk smak av sommer. Enkle, rene og pålitelige ingredienser med absolutt ingen kunstige ingredienser tilsatt.

Organico

Fantastisk sprudlende eplebasert drikke fra Coteaux Nantais, like sør for Bretagne. Økologisk og biodynamisk produsert.

Sandows Cold Brew

Fantastisk kaldbrygget kaffe, en original variant og to kaffebrus som smaker helt nydelig! Les mer her.

Infinite Session

Fantastisk serie av alkoholfri øl: Pale, IPA og Pils laget av engasjerte brødre med et alkoholfritt bryggeri.

Dash Water

Herlige musserende drikker basert på vann og naturlig smak fra "snål" frukt og grønt som ellers ville blitt kastet.

Lemonaid&ChariTea

Råvarene som brukes er dyrket økologisk hos Fairtrade-plantasjer og via kooperativer har de utviklet langvarige og rettferdige relasjoner med dem. Les mer her.

De fleste av produktene vi har finnes hos:

Vinhuset

Gå til Vinhuset.no

Eureca

Gå til Eureca.no

Noen av våre kunder

Vi mener virkelig at vi har noe til alle anledninger, derfor har vi også en god miks av kunder. Her har du eksempler på fantastiske kunder vi jobber med:

Jacobs på Holtet, Clarion Hotel The Hub, Maaemo, Himkok, Kontrast, Galt, Meny Ringnes Park, Gulating, Thon Hotels, The Well, Nordvegan, Der Peppern Gror, Wünderburger, Vinmonopolet, Soho Urban Eatery, Andre Til Høyre, Espresso House, Statholdergaarden, Gutta På Haugen, Lille Tøyen Kolonial, Sabi Omakase, Lofthus Pizza, Rock n' Roll Catering, De Tre Stuer, Bon Lio, Kolibri Kolonial, Døgnvill og mange andre flinke folk.

Ønsker du en smakning?

Vi kommer gjerne på besøk med smaksprøver for å presentere produktene du er interessert i, samt bli bedre kjent. Vet du hva du skal ha? Send bestilling til hei@leske.no eller benytt skjemaet under.