Det beste av det beste
til dine kunder.

Fofriskende drikke til ditt serveringssted eller butikk

Alkoholfri drikke skal ikke være kjedelig! Derfor fører vi kun premium alkoholfri drikke som vi henter inn fra nøye utvalgte kvalitetsprodusenter. Enten du driver en restaurant, en kafé, en butikk eller en cocktail-bar, har vi noe i vårt sortiment som passer akkurat deg.

Vi har igefærøl, limonader, musserende fruktjuice, juice, tonics, alkoholfri sprit, matcha-iste, råsaft/cordials og kaldbrygget kaffe.

Våre leverandører

Luscombe Drinks

Det er ingen kompromiss i Luscombe sitt håndverk: bare en lidenskapelig forpliktelse til å produsere de aller beste produktene. Hver eneste batch er laget på gården ved hjelp av skreddersydde teknikker, med minimal bearbeiding og ingen kunstige tilsetningsstoffer. Les mer her.

Seedlip Drinks

Seedlip er verdens første destillerte alkoholfrie sprit. Med en rik, sofistikert smak er den et fullgodt alternativ når man ikke ønsker alkohol. I dag serveres den ved mer enn 300 Michelin-restauranter i 25 forskjellige byer, samt i godt over 6000 cocktailbarer verden over. Les mer her.

Belvoir Fruit Farms

Belvoir Fruit Farms ligger dypt i det engelske landskapet i idylliske Vale of Belvoir. De har laget fabelaktig saft i snart 30 år, presset fersk frukt og blomster. Vi elsker deres tilnærming til rene og kvalitetsrike råvarer og spennende smakskombinasjoner.

LemonAid & ChariTea

LemonAid og ChariTea lager drikke slik det burde. Råvarene som brukes er dyrket økologisk hos Fairtrade-plantasjer og via kooperativer har de utviklet langvarige og rettferdige relasjoner med dem. Les mer her.

Soda Libre

The Basil smaker godt av herlig basilikum og sitron, og er veldig god for seg selv, eller som et utgangspunkt for en fantastisk cocktail enten det er med eller uten alkohol. 

Cawston Press

Cawston Press er laget av folk som har kjærlighet og forståelse for å lage deilige smaker som du kan føle deg bra om å drikke. Deres prisbelønte drikker fremkaller en nostalgisk smak av sommer. Enkle, rene og pålitelige ingredienser med absolutt ingen kunstige ingredienser tilsatt.

Organico

Fantastisk sprudlende drikke produsert i Coteaux Nantais, like sør for Bretagne. Perfekt alternativ til cava, prosecco eller champagne. Ekte smaker av eple og frukt med en perfekt mengde kullsyre. Perfekt til både mat og fest.

Sandows Cold Brew

Fantastisk Cold Brew fra engasjerte gründere i London. Utvalget inkluderer usøtet drikkeklare produkter, og en Espresso Martini mix i praktiske formater for bartendere og for de som ønsker å lage deilige kaffebaserte drinker. Les mer her.

Noen av våre kunder

Maaemo, Himkok, Kontrast, Galt, Meny Ringnes Park, Gulating, Thon Hotels, The Well, Nordvegan, Der Peppern Gror, Wünderburger, Vinmonopolet, Soho Urban Eatery, Andre Til Høyre, Espresso House, Statholdergaarden, Gutta På Haugen, Lille Tøyen Kolonial, Sabi Omakase, Lofthus Pizza.

Ønsker du å bli kunde?

Vi kommer gjerne på besøk med smaksprøver for å presentere produktene du er interessert i, samt bli bedre kjent. Vet du hva du skal ha? Send bestilling til hei@leske.no eller benytt skjemaet under.