Seedlip Drinks

Verdens første destillerte alkoholfrie sprit

Seedlip er verdens første destillerte alkoholfrie sprit. Med en rik, sofistikert smak er den et fullgodt alternativ når man ikke ønsker alkohol. Seedlip fikk strålende mottakelse da den ble lansert i London i 2015. I dag serveres den ved mer enn 6000 barer, restauranter og butikker. Blant disse er det for eksempel over 250 Michelin-restauranter, og mange av verdens beste barer.

Alkoholfritt uten kompromiss på smak

Seedlip blir blandet og tappet på flaske i England. Den skapes gjennom en skreddersydd, seks-ukers prosess med oppløsning, kobberfatsdestillering og filtrering av hver enkelt botaniske ingrediens. Seedlips sprit har null kalorier, er sukkerfri, og har ingen kunstige søtnings- eller smaksstoffer. Dermed er Seedlip og tonic det perfekte alternativet til alkohol når du ikke drikker.Det finnes mange gode grunner til at stadig flere velger å drikke mindre, enten man skal kjøre bil, er gravid eller rett og slett ikke har lyst på alkohol. En av barrierene for å velge alkoholfrie alternativer er at de kan oppleves som kjedelige og smakløse. Med Seedlip får du et sofistikert, smakfullt og alkoholfritt alternativ til favorittdrinken.

Bestill her.

Hyllet av pionerer i bransjen

Seedlip ble grunnlagt av den britiske bonden Ben Branson, som lot seg inspirere av hvordan 1600-tallets apotekere destillerte alkoholfrie botemidler basert på urter.

– Min families 300 år lange tradisjon for gårdsbruk og min karriere innen drikkevarebransjen, la grunnlaget for at jeg tilbrakte to år med destillatører, dyrkere og historikere for å skape voksne, komplekse drinker for de gangene du ikke drikker alkohol.

Responsen fra både bransjen og forbrukerne har vært overveldende og vi er både stolte og ydmyke over å bli hyllet av pionerer innen serveringsbransjen.

Bestill her.

Tre smaker

Seedlip kommer i tre unike smaker:

Seedlip Garden 108 fanger essensen av det engelske landskapet, med sofistikerte toppnoter av håndplukkede erter og høy fra grunnleggerens egen gård, med en kompleks base av urter som peppermynte, rosmarin og timian.

Seedlip Spice 94 er aromatisk med sterke krydder som kardemomme og allehånde, og sitrus med en bitter ettersmak fra bark fra eik og cascarilla.

Seedlip Grove 42 er en feiring av appelsinen; en voksen sitrusblanding av destillater fra kobberfat, inkludert bitter appelsin, mandarin, blodappelsin, sitrongress, ingefær og sitron.

Alle smakene serveres best med tonic, eller som base for martini eller andre alkoholfrie drinker med bitter smak.

Signaturdrinker

Seedlip Grove 42 og Soda

 • Høyt glass - fylt med is
 • 50 ml Seedlip Grove
 • Toppes med tonic
 • Pynt med appelsinskall

Seedlip Garden 108 og Tonic

 • Høyt glass - fylt med is
 • 50 ml/2 oz Seedlip Garden
 • Legg til en sukkerert
 • Toppes med Fever Tree Indian Tonic

Seedlip Spice 94 og Tonic

 • Høyt glass - fylt med is
 • 50 ml Seedlip Spice
 • Toppes med Fever Tree Indian Tonic
 • Pynt med rød grapefrukt.

Se flere alkoholfrie cocktails her.

Fakta om Seedlip

Seedlip har hovedkvarter i London, England. Seedlip er et naturbasert selskap dedikert til å endre måten folk drikker på ved å skape verdens første destillerte, alkoholfrie sprit. Seedlip ønsker å løse problemet med «Hva skal jeg drikke når jeg ikke drikker ® », og tilbyr et sofistikert alternativ til overdrevent søte eller fruktige alternativer. Den serveres ved prestisjefylte barer, hoteller, restauranter og forselgere i London, Barcelona, Stockholm, Berlin, København, Milano, Stockholm, Hong Kong, New York, Los Angeles, San Francisco, Sydney og Melbourne. Seedlip serveres på blant annet The Fat Duck og Eleven Madison Park, samt i verdens ledende cocktail-barer som The Dead Rabbit, Dandelyan, Baxter Inn og The Savoy. Seedlip fortsetter å bryte grenser, og lanserte verdens første NOgroni på World’s 50 Best Bar Awards 2017. De vant gull på Chelsea Flower Show 2016, vant pris for beste nykommer-merke på British Luxury Awards 2017, og pris for beste lansering i The Drinks Business. For mer informasjon og serveringstips besøk www.seedlipdrinks.com.

Kjøp Seedlip her

Privat

Horeca - ta kontakt på hei@leske.no eller ring Christian på +47 469 63 486