Alkoholfri drikke til deg som er gravid

Du er gravid, hva nå? Du kan ikke drikke vin, men du har fremdeles lyst til å ha noe godt i glasset til middagen. Du kan ikke drikke alkohol, men vil ha noe godt å nippe på mens du slapper av etter en lang dag på jobb når du skal se to episoder av din favoritt-serie. Du er invitert til venninnekveld, men vet ikke hva du skal ta med deg. Vi har løsningen. Se alle drikker.

Velkommen til Leske

...hvor det er mulig å være gravid og nyte en sosial cocktail. Der bleier og tåteflasker og vinflasker helt fint kan eksistere sammen. Hvor en babyshower kommer med en deilig spritz eller et elegant glass rosé, avhengig av hva du foretrekker. Hvorfor? Fordi alt vi tilbyr her er alkoholfritt og dermed helt trygt for gravide og ammende (og selvfølgelig for Pappa også). 

Alkoholfrie muligheter

Vi er hjemmet til noen av verdens beste og mest innovative alkoholfrie drikker. Stappet med smak, ikke sukker. Komplekst og spennende, ikke barnslig. Noe som hever matopplevelsen, ikke senker den. Overraskelser, ikke skuffelser. Vi tilbyr premium alkoholfrie drikker til alle slags anledninger. Se alle drikker.

Vil du ha noe annerledes og spennende som går godt til mat? Da har vi mange løsninger for deg. Savner du smaken av en krisp rosé? Look no further. Skal du feire noe? Da har vi selvfølgelig musserende muligheter som både gir den riktige poff-lyden når du åpner flasken og smaker like bra, om ikke bedre, enn originalen du er vant til. Se alle våre alkoholfrie viner, både med og uten kullsyre, her. 

Er du glad i spritz eller Gin & tonic? Vi har faktisk flere varianter du kan velge mellom. Sjekk ut alle våre alkoholfrie oppskrifter her.

0% alkohol, 100% smak

Det skal ikke være kjedelig å drikke 0% alkohol, det er fortsatt 100% smak.

Hvis du er på jakt etter en babyshower- eller barselgave anbefaler vi en 2-pak med ALT. muserende vin

Er du klar for å utforske de alkoholfrie mulighetene dine? Vi har prøvd å sortere etter beste evne, og du finner alle drikkene våre her: Se alle drikker. 

For inspirasjon til oppskrifter, nyheter om produkter og annet gøy: Følg oss på Instagram her. Skål🥂