Om oss

Hvem er vi?

Leske AS ble startet sommeren 2016 av Christian Jansen og Alexander Jansen. Vi er to brødre som begge har bestemt oss for at vi har drukket nok alkohol i våre liv. En utfordring med dette har vært at vi fortsatt er tørste - på spennende, forfriskende og alkoholfritt drikke. Til mat eller til fest. Til fotballkamp. Til jul, nyttår, sommerfesten, bursdag. Anledningene er mange. Vi vet også at det finnes mange andre anledninger der ute; graviditet, sykdom, medisinske årsaker... listen fortsetter. Vi har lenge ønsket oss et bredere tilbud av voksne alkoholfrie drikkevarer, og bestemte oss for å ta saken i egne hender. 

Hvorfor er vi?

Det skal ikke være kjedelig å drikke alkoholfritt, og vi ønsker å bidra til at flere blir inspirert og åpner øynene for alternativene som finnes. Dette skal vi hjelpe til med. Vi har en sterk iboende entusiasme og motivasjon når vi saumfarer produsenter både i Norge og verden over for å finne de spesielle, forfriskende, leskende smakene. Det folk lager med kjærlighet. Godt håndverk. Det vi liker, tar vi inn til vårt lager, for så å overraske kundene våre med smaksesker levert hjem på døra.

Hvor er vi? 

Vi har et lager i Ski, og det er der vi sender varene våre fra, men mest av alt er vi nok på internett, og du finner oss for eksempel på Facebook og Instagram ✌️