Om oss

Alkoholfrie muligheter

I 2016 startet brødrene Christian Stray-Jansen og Alexander Jansen opp LESKE AS fordi de ønsket å løse sitt eget problem; mangelen på voksne alkoholfrie drikker. De ønsket å gi seg selv og andre et rikere utvalg. En mulighet til å drikke noe som har særpreg og kompleksitet, bare uten alkohol. Noe spennende, fra dedikerte produsenter som virkelig bryr seg om totalopplevelsen.

LESKE sin visjon fra starten av har vært å skape et bredere, mer spennende og tilgjengelig utvalg av alkoholfri drikke for voksne mennesker som er på jakt etter kompromissløs drikke til mat, fest og kos.

I dag er vi stolte av å representere noen av verdens beste produsenter innen sitt felt, i tillegg til at vi produserer egne drikker. Fokuset vårt ligger på kompromissløs kvalitet, og vi er først og fremst opptatt av smak, selv om vi også passer på at produktene vi tilbyr er laget på naturlige ingredienser med ingen kunstige søtningsmilder eller aromaer. Vi er også opptatt av at produsentene driver bærekraftig og så miljøvennlig som overhodet mulig.