Spennende alkoholfri drikke til arbeidsplassen

Vi har hjulpet mange bedrifter og organisasjoner med et forfriskende utvalg alkoholfri drikke til ulike anledninger, enten det er til et arrangement, eller som gaver til ansatte og kunder. Å tilby et variert og spennende utvalg alkoholfri drikke til sommerfesten eller julebordet er det garantert mange som setter pris på, og å få en spennende eske med leske er perfekt hvis du vil overraske og begeistre. I tillegg hjelper vi arbeidsplasser med et forfriskende utvalg generelt, enten det er i kjøleskapet i hjørnet eller kantinen.

For å gi en best mulig service tilpasser vi stort sett etter behov, men for å gi et overordnet bilde på hva vi tilbyr skiller vi stort sett mellom:

  • Arrangementer
  • Gaver
  • Kontor

Arrangementer

Vi gir deg forslag til drikke som passer anledningen, og leverer raskt. Vi har noe til alle anledninger: 

  • Velkomstdrikke / diverse sprudlende
  • Drikke som passer godt til mat
  • Alkoholfrie cocktail-pakker
  • Ønsker dere å ta festen til neste nivå, har vi også en egen pop-up-bar som vi kan komme med.

Firmagaver

Å sette sammen en skikkelig smakseske med drikker til alle anledninger er noe vi har gjort siden vi startet Leske. Fokuset vårt ligger på rene råvarer, ingen kunstige tilsetninger, lite sukker, spennende smakskombinasjoner og flinke produsenter med en god historie. Vi kan lage både store og små gaver, og kan tilpasse til ditt budsjett. 

"En eske med masse forfriskende leske(drikk) viste seg å være tidenes sommergave til våre 30 ansatte. Utrolig enkelt og smidig å bestille; vi ga Christian en pris pr. hode og han satt sammen en stor eske med masse forskjellig deilig drikke til alle ansatte. Alt ble levert rett på døren til våre ulike kontorer og alle våre ansatte er kjempefornøyde!" - Hillevi, Dekode Interaktiv AS

Ønsker du å ha med en hilsen i gavene? Det ordner vi. Kanskje du til og med vil ha logoen deres utenpå? Alt er mulig. Sommergaver, julegaver, julekalender, og mer.

Kontor

Vi har flere produkter som egner seg godt i et kontorfellesskap. Fra smakfullt sprudlevann, til frisk alkoholfri øl og spennende limonader som kan stå i kjøleskapet for dine medarbeideres og besøkendes begeistring. Vi har til og med alkoholfrie cocktails på boks! Vi kan også hjelpe til med et godt utvalg til kantiner.

Noen referanser

 

Skal vi hjelpe dere?