Alkoholfri drikke til deg som er gravid

Du er gravid, hva nå? Du kan ikke drikke alkohol, men du har fremdeles lyst til å ha noe passende i glasset til lørdagsmiddagen. Du kan ikke drikke vin, men vil ha noe godt å nippe på mens du slapper av etter en lang dag på jobb når du skal se to episoder av din favoritt-serie. Du er invitert til venninnekveld, men vet ikke hva du skal ta med deg. Vi har løsningen.

Se alle drikker.

Velkommen til Leske

...hvor det er mulig å være gravid og nyte en sosial cocktail. Der bleier og tåteflasker og vinflasker helt fint kan eksistere sammen. Hvor en babyshower kommer med en deilig spritz eller et elegant glass rosé, avhengig av hva du foretrekker. Hvorfor? Fordi alt vi tilbyr her er alkoholfritt og dermed helt trygt for gravide og ammende (og selvfølgelig for Pappa også). 

Alkoholfrie muligheter

Vi er hjemmet til noen av verdens beste og mest innovative alkoholfrie drikker. Stappet med smak, ikke sukker. Komplekst og spennende, ikke barnslig. Noe som hever matopplevelsen, ikke senker den. Overraskelser, ikke skuffelser. Vi tilbyr premium alkoholfrie drikker til alle slags anledninger.

Se alle drikker.

Vil du ha noe annerledes og spennende som går godt til mat? Da har vi mange løsninger for deg. Savner du smaken av en krisp rosé? Look no further. Skal du feire noe? Da har vi selvfølgelig musserende muligheter som både gir den riktige poff-lyden når du åpner flasken og smaker like bra, om ikke bedre, enn originalen du er vant til. 

Se alle drikker.

Er du glad i Aperol spritz eller Gin & tonic? Da har vi faktisk en hel hylle med forskjellige alkoholfrie varianter til deg. Espresso Martini? Ikke noe problem.

0% alkohol, 100% smak

Er du klar for å utforske de alkoholfrie mulighetene dine? Vi har prøvd å sortere etter beste evne, og du finner alle drikkene våre her: Se alle drikker. For inspirasjon til oppskrifter, nyheter om produkter og annet gøy: Følg oss på Instagram her. Skål🥂

Villbrygg FJELL 750 ml
189,00 kr
Villbrygg SKOG 330 ml
65,00 kr
Villbrygg SKOG 750 ml
189,00 kr
Villbrygg HAGEN 330 ml
65,00 kr
Villbrygg ENG 750 ml
189,00 kr