HoReCa og butikk

Hei! Leske.no er en nettbutikk for privatpersoner, derfor har vi laget denne samlesiden for deg som er interessert i å ha våre drikker i ditt serveringssted, butikk eller lignende.

Kort oppsummert så finnes alle drikkene våre på Asko og Vinhuset, men dersom du ikke har konto hos disse kan du ta kontakt med oss på christian@leske.no 

Vi importerer følgende merkevarer:

Luscombe Drinks

Multi-prisvinnende økologiske håndverksdrikker produsert i nydelige Devon i Sør-England. Spennende smakskombinasjoner, perfekt til mat eller bare til "kos". I serien finner du ingefærøl, juice med og uten kullsyre, limonade og tonics.

Lyre’s

Lyre's ser ut som og smaker som originalene de hyller. Med all klassikerne representert, kan du så og si gjenskape alle fantastiske cocktails vi kjenner til i et sofistikert og smakfullt alkoholfritt format. Verdens mest prisvinnende alkoholfrie brand. Serveres i mange av verdens beste barer og restauranter.

 

Lucky Saint

Rewarding those who aren't drinking with the beer they deserve. Lucky Saint er en prisvinnende alkoholfri øl fra England Laget med 4 naturlige ingredienser: Hallertau-humle, pilsnermalt, bayersk vann og deres egen gjær. Lucky Saint er ufiltrert for maksimal smak, kropp og karakter. Smaksprofil: Forfriskende alkoholfri pilsner med en smooth, sitrusaktig humlefinish.


Everleaf Drinks

Everleaf er en prisvinnende rekke alkoholfrie aperitiffer laget med all den dype aromaen og smaken fra den naturlige verden. Nytes best med lett tonic for den perfekte kveldsdrinken, og gjerne før et måltid. Lages av en naturvernbiolog som ble bartender. Everleaf en unik blanding av botanikk og konserveringskunnskap, kombinert med flere tiår med lidenskap for å lage drinker og forståelse for smak.

Lemonaid & ChariTea

Lemonaid og ChariTea lager drikke slik det burde - fra de beste Fairtrade-ingrediensene de finner. Deres råvarer er dyrket økologisk hos Fairtrade-plantasjer og ved via kooperativer har de utviklet langvarige og rettferdige relasjoner med dem.

I tillegg lager vi følgende drikker selv:

Ambijus

Vinalternativer laget med forskjellige fermenterte ingredienser, juicer, urter, te, blomster og røtter. Inspirert av nordisk natur og serveres i noen av landets flotteste restauranter og vinbutikker, inkludert Credo, Speilsalen, Fagn, Kontrast og mer.


ALT.

Musserende de-alkoholisert økologisk vin laget av druer med høy kvalitet fra Spania. Uten tilsatte aromaer eller juicer, kun ekte vare hvor vi kombinerer tradisjonell vinlaging med skånsom vakuum-destillering i etterkant for å fjerne alkohol. Drikkene vant gull og sølv i International Wine & Spirits competition i 2022 og finnes i restauranter, barer og butikker over hele Europa.

Handle her:

  • Vinhuset
  • ASKO Servering

Ta kontakt

Ønsker du mer informasjon, eller kanskje du vil planlegge en smaking? Ta kontakt på hei@leske.no eller bruk skjemaet under, så svarer vi så fort vi har anledning.

Villbrygg FJELL 750 ml
189,00 kr
Villbrygg SKOG 330 ml
65,00 kr
Villbrygg SKOG 750 ml
189,00 kr
Villbrygg HAGEN 330 ml
65,00 kr
Villbrygg ENG 750 ml
189,00 kr